Horoskop 5-11 april

Än en gång har fröken Emanuelsson och jag skådat i stjärnorna:

 

Väduren

 

Idag fyller mamma år. Det är bäst att du gratulerar henne. Minns du inte att hon fyller år. Det beror på att du är glömsk - du är Vädur. Hon fyller jämt, du måste ge henne något alldeles speciellt. Är hon död? Kanske är hon bara död för dig. Allting cirklar inte bara kring dig. Vänd dig ut, vänd dig mot omvärlden, ge lite, du har tagit hela livet.

 

 

Oxen

 

Allt är som vanligt denna vecka.

 

 

Tvillingarna

 

Oj oj oj! Så mycket pengar som trillar in på kontot den här veckan! Det lönar sig att arbeta hårt och alla burkar du nu har samlat ihop har blivit en ansenlig summa efter pantning. Det är dock inte mer än rätt att du skänker lite till Frälsningsarmén. Många hemlösa är ledsna för att du tog deras påsar när de sov. Men allt för ett gott syfte. Din nya frisyr är värt det.

 

 

Kräftan

 

Tag kontakt med en oxe. Oxen behöver uppmuntran. Oxen rullar på i gamla hjulspår. Bara du kan bryta mönstret. Du kan vara som den friska vind som blåser in genom det vidöppna fönstret. Du har tillfälle att förändra en annan människas liv. Det är du som avgör om det blir till det bättre eller det sämre - för oxen. Men stjärnorna talar sitt tydliga språk: för din egen del kommer tilltaget bara att bringa lycka. För varje halmstrå får du tusenfalt tillbaka.

 

 

Lejonet

 

Det är kallt ute. Du är anpassad för ett helt annat klimat. Det är därför du nu försöker gräva dig till Kina. Tänk dock på att använda överlack på naglarna så att du inte förstör den fina färgen du precis har penslat på. Om du inte når in tillräckligt i jordskorpan kan du söka dig till första bästa hona eller hane och värma dig hos denne.

 

 

Jungfrun

 

Du är en fulländad skapelse, inte bara denna vecka utan alla veckor. Varför blickar du i stjärnorna efter vägledning, allt står skrivet i ditt hjärta. Det är du, Jungfrun som är Skapelsen, det går inte att skilja dig från Skapelsen, ni är ett, ni går hand i hand. Du förstår inte hur mycket du betyder för mig och för hela världen. Allt ligger på dig, du ska göra allting gott. Ät en apelsin, ät ett ägg (rått), vittja fällorna och ta steget ut från fönstret.

 

 

Vågen

 

Bara för att du är våg ska du inte ta din vikt på så stort allvar. Det handlar snarare om hur du ska nå balans i ditt kärleksliv. Månarna är ovanligt kärlekskranka i ditt tecken just nu så passa på! Hångla upp busschauffören du alltid har haft ett gott öga till, eller tillåt dig att onanera! Om du har en förkärlek för det motsatta könet är det kanske nu du ska sluta upp med alla preventivmetoder och pricka kondomerna? Ett kärleksbarn är också ett barn.

 

 

Skorpionen

 

Har du prövat Internet? Du kan titta på videor, du kan ta kontakt med andra människor, du kan få nya intryck. Pröva!

 

 

Skytten

 

Du har lite tur i spel men inte jätte. Du har tur i kärlek, till en början men sedan vänder det. Kanske inte denna veckan men nästa. Det vänder men inte helt tvärt. Det fortsätter att vara bra, eller ja, inte riktigt bra men okej. På jobbet är det tråkigt men du kanske får påökt men det får alla andra också, det beror ju på inflationen. Du vill känna dig utvald men utvald kommer du aldrig att bli. Vald kan du dock räkna med. Vald men inte handplockad. Vald som nummer tre eller fyra, något i den stilen. Grattis!

 

 

Stenbocken

 

Du sprider dålig stämning denna vecka. När du kommer in i ett rum är det som om du tar med dig alla förmultnade löv från hösten. De sprider sig överallt tillsammans med det nytinade hundbajset på dina skor. När du går igen andas alla ut. Tills de upptäcker att du glömt kvar en halvrutten, överkörd igelkott under skostället.

 

 

Vattumannen

 

Du har tagit dig vatten över huvudet. Varför skulle du tvunget lägga dig i andras affärer? När ska du inse att det finns fler människor än dig själv? Det är oförskämt. Som botgöring för dina synder rekommenderas att läsa fem Ave Maria ståendes på huvudet alternativt att lära en förskoleklass Internationalen utantill.

 

 

Fiskarna

 

Glömskan äter upp dig. Du har glömt vad du har glömt, det är oerhört viktigt. Inatt kommer du att vakna och minnas, sedan kommer du att glömma allt igen. Det är viktigt att du har papper och penna beredd invid sängen. Om du antecknar det som är så nära att försvinna kan du lösa problemen, om du somnar om är det försent - för alltid. Ett alternativ är att dygna. För någon gång under dygnet dyker insikten upp. Ta med dig en vän. Den kan hjälpa dig att minnas.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0