"Det är förfärligt"

Så säger en man i norr om att det finns risk att turister missar att beställa skumpa till nyår.. Tack expressen, ni är en ypperlig källa till viktiga nyheter..Pärlor och sidenblus

Höjdpunkten den här veckan får nog sägas vara jordbävningen. Lite tufft. Nu väntar vi bara på att ett vulkanutbrott. Gärna över delar av Danmark så deras krona sjunker och man har råd att mer än titta på tågen som lämnar för fiendeland.

Julia konstaterade igår att det var så skönt med Malmö eftersom det är så varmt här. Vår snålblåst och hagliga regn är tydligen en fjärt i universum i jämförelse med Gbg. Vi awade på Möllan igår och medan jag och Ninni fortfarande var ensamma och övergivna med våra öl kunde vi med stort nöje betrakta hur en äldre mycket välklädd man i sin lilla mini/micra/liknande bil kör fram till entrén, släpper av tre propert uppklädda (vi talar pärlor, kjol, pumps, sidenblus) damer med avancerade tantfrillor i 60-årsåldern, parkerar, kommer tillbaka med två andra herrar. Vi, lite förundrade, undrade naturligtvis vad som pågick. Inte helt vanligt med det klientelet på ett hak som Möllan! Sen var det lite action när det inte fanns något bord till dem.. Vi stirrade öppet på skärmytslingarna. Det löste sig efter en stund när ägaren(?) kom och beredde plats åt sällskapet genom att helt enkelt flytta på folk. Det är nog det närmsta vi kommit Gudfadernfilmerna i verkligheten. Höjde vår kväll. Jag fick dock lax istället för hästhuvud på tallriken.Klockan är så sällan halv fem

Det är illa när man redan tio över åtta önskar att hon var halv fem. Jag vill ha julledighet. Nu!

Croissanterna på Mästerlivs är bättre än briocherna. Båda med kaffe hjälper dock en seg morgon.Stridsflygplan? Njee

Dagen började utmärkt... Först en smäll och ett ljussken så man nästan trodde att Malmö sprängdes i luften. En kollega som bodde lite närmre urladdningen tog ungarna och kastade sig ut i hallen när vad hon tyckte lät som stridsflygplan flög över huset. Jag vände mig om och tryckte på snooze på mobilen. Just nu verkar det enligt Sydsvenskan som att det var en transformatorstation som flög i luften.

Lite drygt en halvtimme senare när jag masar mig fram i regnet på cykeln kommer en hagelskur som heter duga så att man fick ducka sig fram hela vägen till jobbet. Så nu sitter jag som en dränkt katt och vill hem och sova igen.
RSS 2.0