Hon är för despo

Fedden alltså. Hon växlar mellan att småkurrpratgnälla och gala rätt ut. Under tiden den mysiga aktiviteten snurra sig runt runt och gnida hela kroppen mot golvet. Mysig katt.. Vi har mejlat Igor så får vi se om han är game. Hade varit fint att bli av med skrikapan tills hon fått ligga av sig.Det dära fejsbook

Folk verkar sjukt stressade över timelinen på fb. Jag har inte sett den och orkar inte heller bry mig. Jag är som en undersåte i Nordkorea, kan ändå inte påverka layouten på min sida så accepterar i tysthet. Min fd chef tyckte för övrigt att jag hade passat in i Nordkorea för någon vecka sen. Jag tyckte han överdrev. Vi talade om tv-licensen och jag argumenterade både för och mot. För i en förhoppning att den politiska styrningen inte blir lika stark, mot eftersom en skatt om än i liten skala kan hjälpa den som har det allra sämst att ändå ha råd med tv. Ungefär så fast lite mer elaborerat.

Tillbaka till fb. Jag engagerar mig som sagt inte i de senaste förändringarna och varför skulle jag göra det? De använder ändå inte all den information de har om mig till att rikta sin reklam särskilt väl. De bryr sig alltså inte om mig så varför då jag?

Den roligaste bloggen

Jonas läser någon nördig motorscykeltidning i den ena soffan och i den andra ligger jag med datorn i knät och till och från fnissar sönder mig till Jesper Sahléns blogg. Fantastisk. Jag bara säger det, fantastisk.Har jag missat något?

Svar: Ja, alldeles säkert. Om det mesta.

Men det här Juholteriet. Om man hårdrar det så är väl problemet från början att han gjorde avdrag/fick bidrag för dubbelt boende och eftersom det inte fanns några regler tillgängliga för hur man skulle göra om man inte levde ensam meddelade han inte detta? Sen finns det massor man kan undra över i det följande som i vilken ordning han fick infon (som inte fanns) och när "felet" rättades till och liknande, men är det intressant egentligen? Handlar det inte snarare om att han är lite för tråkig för att leda partiet, att han är lite för lätt att trycka ner? Mona Sahlin kunde man ge sig på utan problem i egenskap av kvinna, Julholt i egenskap av total avsaknad av karisma och tidigare fulspel mot Mona.

Sen ligger det ju i tiden att gnälla på allt som handlar om solidaritet så det är klart att drämma till sossarna är lätt gjort från hela mediesfären som ägs av det blåa patrasket. Min känsla i det hela, för det är en känsla, jag har inte några direkta fakta att hänga upp det på, är ändå att det mest handlar om total nyhetstorka eftersom borgarna inte gör något och när de väl struntar i vallöften eller försämrar villkor för de som har det sämst skyler de det genom att attackera Juholt istället.

Samtidigt som detta kan låta som ett försvarstal för Juholt kan jag inte litegrann låta bli att tänka att what goes around comes around. Arbeta järnet för att avsätta någon så kommer andra att göra detsamma för dig. Sjöstedt till statsminister istället säger jag.ICA vet allt om mig

Jag handlar på ICA Maxi i Vh. Det är en fantastisk affär på många sätt skulle jag säga. Green Matmarknad (varför blandar man språk för övrigt?) som öppnar på fredag har goda chanser att slå dem på fingrarna. Ekologiskt och närproducerat i saluhallsstil vad jag har förstått. Men det var inte det jag skulle skriva om, utan ICA Maxi. Jag vet att ICA samlar in kunskap om allt jag handlar på mitt ICA-kort och använder det så mycket de bara kan, det är inget nytt. Men jag har aldrig märkt av den här riktade reklamen på något sätt. På Konsum som jag alltid handlade innan fick jag inga erbjudanden efter inköp. Det fick jag den här veckan från Maxi. Inget problem med det i sig, även om jag inte gillar övervakningsprincipen i det. Vad som snarare stör mig är vad jag faktiskt köper:Gräddfil, ja, till dip. Kycklingfärs, ja, när Jonas gör hamburgare. Frysta kryddor, inget konstigt där, det godkänner jag direkt. Chips, kan vara så att det överkonsumeras. Körsbärstomater har väl ingen dött av? Tandkräm är bra om man borstar tänderna och det gör jag, hellre med Aquafresh än Pepsodent dock. Buffalovingar, ja, det funkar utmärkt till chipsen och dipen. Juice, gnäll från min sida om det inte finns hemma på helgen.

Det enda som saknas är väl egentligen extrapris på lösgodis också och sen är allt i hamn. Ost av alla de slag också kanske. Jag måste skärpa mina matvanor, det är uppenbart. Men det får vänta tills erbjudandena är slut.Karl till Da Fed

Hon har tjatat. Som hon har tjatat. Och man får ju förstå henne. Hon fyller ju fem i år. Fem år och oskuld. Motsvarar att hon skulle vara 35 i människoår. Helt orimligt, det förstår ju vem som helst. Så det var bara att slå slag i saken och börja internetdejta. Lite surfning och där var Han som Fedden uttryckte det i ett mjau. Lite mejl fram och tillbaka och allt är fix och färdigt när hon bara känner sig pilsk nog för att åka på herrbesök. Så här är den blivande fästmannen:Fedden var inte lika intresserad som jag av hur ungarna kommer att se ut. Hon är mer inne på det omedelbart göttiga. Om jag räknat ut rätt på det så blir ev hanar creme eller röda och honor gråa eller svarta sköldpaddor. Tänk så sött med en liten Franken som sköldpadda. Fint blir det oavsett.RSS 2.0