Farmor har valt Mff:are att ligga med

Jag påskade hos farföräldrarna i Skillinge med Fulle. Fulle hade med sig OP och jag hade godis. Farfar visade sig ha bristfälliga kunskaper vad gäller sexism och kallade sig själv sexist för att bara han och Fulle åt ägg och att han pratade med honom om just äggen. Detta eftersom han älskar Skavlan och avskyr Gynning och naturligtvis var mycket upprörd över Gynnings beskyllningar mot den frejdige norrmannen. Jag bryr mig inte om Gynning, men ogillar Skavlan starkt just på grund av hans oerhört sexistiska och nedlåtande attityd mot just framför allt Gynning. Det blev en liten konflikt där vid matbordet.

På lördagen kom Avspark och farmor fick välja spelare. Hon studerade spelarna noggrannt. Ofere var intressant när hon  såg att han hade gjort 41 mål i allsvenskan. När hon tittade på bilden var han däremot så klart otänkbar: Han hade ju "varit ute i solen alldeles för mycket". Av samma skäl var naturligtvis Elanga också borträknad, liksom alla som hade minsta tillstymmelse till skäggstubb eller mustasch. Fulle försökte göra reklam för RÅP, men han såg "alldeles för gammal ut". Ja, 23 år är ganska mycket för en 86-årig dam. Det får man förstå. Alla andra som hade för lite hår gick också bort. Kruys med sina lockar var intressant en liten stund fram tills hon uppmärksammade att han bara var 1.77 lång. Det gick ju inte. Det som till slut avgjorde valet var en näsa. Agon har en väldigt stilig näsa i farmors tycke.

Annars så har det mest varit att inte få vara ifred en sekund, undvika bråk i onödan, få bilder på Fulles kompisar blåtandade till sig, få visat sig nakenbilder av dem och annat som hör påsken till.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0