Horoskop 1/2 - 7/2 2010

Ylvar och jag har skådat i stjärnorna igen. Håll till godo!

Väduren
Du kommer att vinna pengar! Jättemycket pengar, så mycket att du kan uppfylla alla dina drömmar. Du kommer att vinna så mycket att du kan köpa även sånt som du inte trodde man kunde köpa för pengar. Det gäller bara att du går till rätt kiosk. Pröva flera. Satsa framförallt på Triss och be kassörskan att få flera att välja mellan.

Oxen
Allt är som vanligt denna vecka. Misströsta inte. Rutin är all lärdoms moder.

Tvillingarna
Den närmaste veckan kommer att bli en prövning. Du kommer att uppleva dig alltid stå precis utanför centrum hur mycket du än kämpar för att få uppmärksamheten på dig. Alla kommer höra och se hur du anstränger dig, men inte tycka att du är värd den. Har du verkligen något att framföra som är värd andras tid? Det kan vara bra att tänka på det innan du öppnar munnen ibland och särskilt denna vecka. Om du ändå vill att folk ska lyssna på dig kan du använda megafon.

Kräftan
På måndag går du till ditt arbete alternativt till din skola alternativt utför ett par ärenden som nästan känns som jobb eller skola alternativt tittat du på True Blood. Detta kommer att pågå i 3-10 timmar. Efter ovan beskrivna aktiviteter kommer du att känna dig onaturligt trött. Du kommer inte att kunna skylla på vädret eftersom det är bättre väder än någonsin tidigare. Du kommer att leta efter en syndabock. Under tider kommer du att ta något att äta. Din måltid, eller vad man ska kalla den, kommer att bestå av kolhydrater och fläsk i någon mån.

Lejonet
Lejonet, hör upp! Jag har något viktigt att berätta. Det handlar om min far. Du tänker: vad har din far med min kommande vecka att göra? Det ska du inte fråga. Du ska bara ta in. Och se! Kanske kommer informationen att påverka ditt omdöme och din tankeverksamhet för en lång tid framöver. Med start på måndag. Nu kommer information: Min far kallar microvågsugnen för Fläsk-tv. Han tycker att det är roligt och skrattar hjärtligt. Tänk på detta. Tänk på vilka skämt, vändningar och roliga historier Du skulle kunna berätta och därmed tillföra världen en ny, skojig och upplyftande dimension.

Jungfrun
Vare sig du är oskuld eller inte (de flesta jungfrur har legat i lönndom) bör du fundera mer över din sexualitet. Det är inte fel att vara kåt. Alla köttsliga lustar bör dock inte ageras på. Låt barn, djur och familj (såvida det inte är din partner) hållas utanför intimare umgänge. Fantasier skadar däremot ingen, men om de inte är inom vad man ändå får kalla normalitetens ramar bör du inte berätta om dem för någon. Det kan tolkas fel.

Vågen
Dina premenstruella besvär alternativt tryck på prostatan är ovanligt påfrestande nu. Bästa sättet att minska på problemen är att börja dagen med en nubbe. Om du inte har någon sprit hemma och/eller inte har åldern inne får du söka dig till hamn- och industriområden. Där brukar det finnas polacker som kan stå till hands. Om du skulle vara gravid får du räkna ut när barnet beräknas och vilket stjärntecken det har och nå en kompromiss med det. Kaffet smakar inte denna vecka, men bli inte orolig, du använder bara fel mugg. Använd den som står längst bak i skåpet. Diska inte bort dammet bara. Då riskerar du att snedtrippa.

Skorpionen
Oj! Denna vecka blir helt fantastiskt harmonisk och underbar. Jobb/skola/arbetslöshet/sjukskrivning kommer att flyta som ett rinnande vatten i Furisån och ingen kommer att ifrågasätta varför just du får in dubbla inbetalningar på kontot. Överskottet lägger du på att spela internetpoker som du visserligen kommer att förlora, men göra det med glimten i ögat. Kärleken går som tåget på Bergensbanen, sju timmar enkel och sju timmar retur. Bullen på ena skinkan som du oroat dig över en tid visar sig vara just det, en bulle. Det upptäcker du när du duschar och den blir en kladdig massa på golvet. Inget kan gå emot dig, du är oövervinnerlig!

Skytten
Veckan bjuder på både upp- och nedgångar. Så kan det vara i livet. Efter regn kommer solsken och vice versa. Solskenet kommer att bestå i en inbjudan som du ska verka tveka inför men självklart se till att tacka ja. Regnet kommer att komma både innan och efter inbjudan. Det är ju det upp och ned vill säga. Regnet kommer först att bestå i ett ont och hårt regn som drabbar sig hårdast av alla människor eftersom du inte kan lära dig att klä på dig ordentligt. Regnet kommer också att bestå i medveten förgiftning. Någon vill dig illa.

Stenbocken
Just dina stjärnor är svåra att se just nu. Det är som ett moln som hela tiden söker sig till just dig. Kanske har du börjat röka igen? Eller är det så att du försöker sluta, men är helt inkompetent på det? Är det haschdimmor? Ska du till London och det är smog? Är du självmordsbenägen och försöker gasa ihjäl dig i ugn eller bil? Ta en tur ut på landet och få lite frisk luft så ska nästa veckas skådning nog gå bättre.

Vattumannen
Hagel och snö är normalt vid den här årstiden. Dina mjäll är det däremot inte. Solens brist på strålar på just dig är symptomatiskt. Ingen vill umgås med någon som det trillar hudflagor från hela tiden. Så ensamheten denna vecka beror på att du är äcklig.

Fiskarna
Denna vecka kommer du att få barn. Du har väntat länge nog. Du ska kalla ditt barn för Jacob och ta hand om det och ge det di. Men prästen ska strax förklara honom oren, ty han är angripen på sitt huvud. Han ska gå med sönderrivna kläder, han ska ha sitt hår oordnat och han ska ropa: ”Oren! Oren!” Om han är för liten till en början kan du hjälpa honom att ropa. Så länge han är angripen ska han vara oren, oren är han. Han ska bo avskild, utanför lägret ska han ha sin bostad. Själv kan du bo kvar i din lägenhet som du är van. Du behöver bara gå och se till Jacob ibland nu i början.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0