Ska inte vi skaffa en bebis?

Igår efter minst en kopp kaffe för mycket förklarade Lisa att hon tyckte vi skulle skaffa en bebis. Jo, sa väl jag varpå hon började fundera över var hon skulle hitta barnet och om det inte bara var att ta ett nånstans ute på Möllan. Lite sämre idé menade jag som hellre ville ha en egen om det funkar. Då dök Lisa in i en diskussion om graviditeter som utmynnade i att hon kunde tänka sig att vara gravid till och med femte månaden för då skulle hon fortfarande vara snygg. Lite svårt att lösa frågan med en surrogatmamma vid det laget dock så det var ju ett uppenbart problem. Sen var det ju det här med att det kunde behövas en pappa också. Och att jag skulle få en föräldrapenning i nivå med lönen för en textilfärgare för H&M i Bangladesh. Vi lade projektet på is för ett tag.Griserier

I fredags hade herrskapet på andra sidan väggen Grisfest. Och grisigt blev det, men då hade jag redan gått hem till mina öronproppar. Så jag missade alla skandaler och tonårsfyllerier. Men trevligt var det ändå!

Efter en sväng till Helsingborg på en traineeuttagning grabbade jag och Cissi varsin flaska vin, köpte indiskt och sökte upp ett mindre nyktert gäng i Folkets park. Joel var i vanlig ordning för säsongen rödbränd, Kringlan tokfull och Fibbe utslagen. Efter parken fortsatte vi vinandet med ost hemma, fast då bytte vi ut Joel och Fibbe mot Erik och Fritte. De var nyktrare. Benke anslöt sig också till vårt lilla samkväm en stund.

Annars har det mest varit sol. Och då är man ute.Så här ser man ut om man druckit öl på trampbåt i kanalen en hel dag.Internetsex

Igår tog jag en tur till andra sidan Nobelvägen i småregnet för att skriva ut och kopiera lite papper. Där ligger ett sunkigt internetcafé som alltid har några besökare. Utbudet av sura S och klubbor är stort likväl som tillgången till pulverkaffe. Om man skulle behöva kan man även köpa ett arabiskt tangentbord för 125 kr. Det är som sagt ett riktigt nöjespalats! Vad jag dock inte hade räknat med naiv som jag är var att det tydligen finns en påtaglig liggepotential på stället. Så pass att de känner sig föranledda att även saluföra kondomer i kassan. På hyllan fanns kvar ett paket Thin och två paket Grande. Det är alltså där det händer. Tänk om man vetat det tidigare!Övningar kring midnatt

C&K pratade om paret över(?) mig när de bodde här ett par dar för några veckor sen. Jag hade helt missat deras nattliga aktiviteter tills igår. Ungefär 3-5 min av instensiv aktivitet. De verkade nöjda.

Idag lämnar jag lägenheten en stund för onsdagslunch. Kringlan som lovade dyrt och heligt för bara en vecka sen att han inte skulle mesa ur idag har dock gjort just det. Ursäkt: smöra för chefen.Glad överraskning!

Där gick jag och trodde att det var sodavatten i de etikettlösa glasflaskorna i kylen. Så öppnar jag en och det är sockerdricka! Spontan glädje på måndagseftermiddagen!Fotboll

Det här med att stiga upp halv sju för att man tror att man ska få mer gjort under dagen är ju bara lögn. Det slutar alltid med att jag somnar i soffan mitt på dan och sen är man bara ett korkat mähä hela eftermiddagen.

Igår var det som sagt fotboll för första gången och jag och Blem kunde mycket nöjda konstatera att delar av våra nyvunna kunskaper kom väl till plats. Det var även första gången jag satte fötterna på en stadion.. Annars är väl det största intrycket en fråga: Hur lyckas man som domare komma i vägen för bollen tre gånger under en halvlek? Och bara när Malmö hade bollen?

Jag har för övrigt en väninna som när hon var 19 kallades för en fotboll med hår av sin pappa.Fin Fed

Busy helg!

Fredag:
VInhäng på Lisas balkong. Sen hem och packa Feddens prylar. Gjorde ett försök att titta på tv, gick sådär. 20 min, en halvtimme av Grillad funkade innan jag blev uttråkad och började öva på hymnen istället.

Lördag:
Upp vid sex. Med katten i släptåg buss till Isstadion och utställningen. Hållplatsen var tillfälligt flyttad till utanför Swedbankstadion så nu vet jag var den ligger iaf. Blem mötte upp utanför på cykel. Vi var ganska måttligt intresserade av alla katter och freaks och höll oss till MFF. Så nu vet vi vad alla (inte utlånade) spelare heter, deras positioner (inte vänster och höger och sånt dock), deras nummer och viktig fakta som vem som är längst/kortast, yngst/äldst, någras favoritmat, rädslor, favoritdryck, familjetsituation, bostadsort, bilmärke etc. Vi övade även in hymnen. Vi var så pass inne i pluggandet att vi nästan missade att ta upp Fedden till bedömning och fick springa iväg och hämta dit henne. Och nu kan vi andas ut och slippa gå på fler såna här idiotier eftersom hon fick sin titel. Misstänkt mycket tack vare Ninni, André, Vilda, Dan och Lisa blev Fedden dessutom framröstad som publikens favorit och fick en pokal med sig hem. Mycket tjusigt! Dags att skaffa vitrinskåp kanske?

Fed fått fin kokard, Blem känner sig inburad, domarna ser ut som kan förväntas, Fed med pokalen.

Sen hem, snabbt byta om från katthåren och iväg till Victoriateatern och Marit. Hon var fantastiskt bra och vinet slank ner.


Avslut på Brogatan med Lisa och Martina.

Idag:
Använda alla nyvunna MFF-kunskaper i praktiken! Stor dag!"Sexualiteten är en gåva från Gud"

I P1-morgon påpekar Elisabeth Sandlund, som också betonar att hon är kristen, att "sexualiteten är en gåva från Gud" och anser att man bör predika avhållsamhet på samma sätt som man uppmanar ungdomar att inte röka. Intressant. Hon skulle också kontakta p-pillerförskrivaren om hon hittade en karta i sin 13-åriga dotters jeansficka. Snabb fråga: Varför i hela fridens namn skulle tjejen förvara dem i jeansen? Låter korkat. En annan tanke är att det känns som att kidsen för det mesta är bra mycket mer ansvarsfulla än vuxna. Misstänker starkt att dagen-efter-piller är betydligt mer ovanligt bland 15-åringarna som ligger än bland de som är lite äldre. Iaf. Gåva från Gud. Sandlund ville gärna också framhålla att sexualiteten har man fått för att reproducera sig. Då måste jag säga att jag har misslyckats. Inga barn här inte.Kofötter på auktion

Polisen auktionerar ut stöldgods och ett hett byte lär vara de tre kofötterna med utgångspriset 250 kr. Andra fynd är vinkelslipar, gevär och sablar. Eller vad sägs om 10 auktioner à 12 mobiltelefoner utan laddare? Kan ju vara bra att ha.Att vara lite för öppen

R, den troligtvis största slampan jag känner, undrar varför han aldrig haft ett förhållande som varat längre än någon månad. Så har han nu dejtat en tjej i en månad utan att ligga. För henne är att ha sex med någon en stor grej. När de så ska komma till och hon tycker att de ska använda kondom svarar han: "Det behövs inte. Jag brukar känna när jag har nåt". Hon, lite tveksam, undrar när han testade sig senast och det var i somras, men han "har ju varit på semester" sen dess och "man känner ju när man har klamydia". Efter denna fina utläggning förstår han inte riktigt varför tjejen är lite avvaktande.Påsk

Fulle väckte mig strax före nio på fredagen och hävdade sjukdom så jag fick åka till Skillinge själv. Verkar vara ett mönster att folk ringer medan det fortfarande är sol på balkongen och tror att man är uppe. Det är jag inte. Inte när det är helg iaf.

Farfar bjöd på ”en riktigt god öl” till påsklunchen. Sofiero sju-femma. Nästa år ska jag insistera på att sköta systeminköpen.

Min 85-åriga farmor lär mig saker. Den här helgen har jag fått veta att anledningen till att män rakar huvudet är för att man ska associera till deras penis. När kvinnor gör det är det något sjukt. Full av visdom.
Röster genom väggen

Jag bor vägg i vägg med C&K. Det gjorde jag innan också. Då hördes de inte så mycket. Nu undrar jag lite varför jag lämnade kalaset och gick hem. (Kanske för att man var lite trött och tog en tupplur vid niotiden..) Men så hör man dem alla genom väggen och det är nästan som att vara där. Trevligt att Jofi flyttat hit. Jag kan se in i hans kök från mitt.

Imorgon bär det av till obygden på Österlen. Kollektivtrafiken Malmö - Skillinge är under all kritik på gott ont. Ont för att jag måste åka lite för tidigt. Gott för att jag måste åka hem ganska tidigt på söndag. Lite ont igen dock eftersom ett byte är ankomst och avgång samma klockslag. Jag tänker anta att bussarna väntar in varandra. Annars dröjer det tills jag är i La Malmö igen och tvivlar på att Borrby är mer spännande än det brukar.Utelåst

Jo, jag kanske råkade stänga ute parfymkatten på balkongen igår. Hon pep och pep. Jag tyckte hon var störig. Lisa, med kakor i hela munnen, uppmärksammade mig på att hon nog var utelåst. Jag släppte in henne. Kan inte ha varit så kallt med all den pälsen?Fågeldrömmar

Det är något med fåglar nuförtiden. Först skulle vi alla dö för att de fick lite influensa. Än så länge verkar vi leva. Sen skulle alla fåglar dö bara för att vi ville ha deras dun. Personligen får man hellre vaxa hela min kropp än ta livet av mig för min kroppsbehåring. Nu verkar det som att vi ska dö igen för att fåglarna har fått lite glasbitar att byta till sig öar med på andra sidan. Snålt. De hade kunnat få pärlor iaf.

Om någon är sugen på kaffe kan jag erbjuda drömmar till. Bara att komma förbi!"Ja hon är ju inte vacker, men hon är vad jag kan få"

Så kan det låta när man är på fest ute i obygden. Jag är glad jag inte var där. Jag är glad jag inte har gift mig med någon jag tycker är frånstötande.

Annars har helgen bestått av:
  • Kvinna i 55-årsåldern som solade topless på Sibbarp.
  • Dawn som översattes till skymning på Storan.
  • Espresso House i Västra Hamnen som hade slut på kaffe och bröd.
  • Pastis.
  • Parfymstinkande katt.
Idag välja ut en ny dator. Ikväll vinna quizzet.Väcka förvåning

Det är två saker som förvånar mig lite då och då.

Ett: Män som kissar offentligt. Dagtid.
Två: Kvinnor som säljer sig på gatan. Dagtid.

Sånt kan jag tänkas reagera på.Helst inte

Ibland känns det lite ensamt. Då är det lätt att börja tänka. Det kan vara destruktivt. Så det släpper vi.

Lovisa hade en utläggning om påskharen och hur han lade ägg i trädgården för ett par veckor sen. Jag tycker att påskharen borde vara en hon om den lägger ägg. Sen kan man ju ifrågasätta varför harar skulle lägga ägg överhuvudtaget. Troligare i så fall att de skulle lägga ut ägg. Det är dock fortfarande oklart varför de skulle befatta sig med ägg. Påsken är en ganska meningslös högtid. Särskilt om man är typ ledig alltid ändå.RSS 2.0