En spännande dag

Aktiviteter den 30/1-2009

1. Vaknar med katter. Läser kursbok i sängen.
2. Läser kursbok i badet.
3. Lunch med Cristoffer - trevligt.
4. Köper födelsedagspresenter till småflickorna från mig och Fulle.
5. Spelar spindelharpa/facebook/msn/läser kursbok.
6. Tittar på en lägenhet med Cissi.
7. Äter till förra veckans Grey's Anatomy.
8. Tömmer källaren på pant - sex påsar - och går till Konsum. Blir 18.50 kr. Köper sopsäckar.
9. Sorterar ut t.ex. Guillou och Hamsun. Nu står Chomsky bara för språkteori i bokhyllorna.
10. Packar alldeles för tungt i bananlådor.
11. Lägger kläder i sopsäckar. Känner att jag fått oförtjänt kritik för att inte slänga kläder. Det är inte jag som har trasiga jeans och t-shirtar från 90-talet.
12. Skriver blogginlägg för att sen läsa kursbok och sova.

Jag lever ett spännande liv.Imorgon är en annan dag

Jag, i likhet med de flesta andra, gillar att skjuta saker framför mig och det brukar funka ganska bra. Lite värre är det när man upptäcker att man visst ska ha gjort en inlämningsuppgift till på söndag och inte ens skaffat böckerna än. Så det får bli morgondagens projekt att ta sig till bibblan..

Det var ju säsongspremiär för quizen igår och kobrorna gjorde som vanligt en strålande insats och hamnade på bronsplats med blott två poäng från vinnarna! Lite grumlig blev bägaren dock när det visade sig att pirayorna hade tuggit oss lite i svansen och fått ett poäng mer. Nästa gång tar vi dem!

Det här med att leta lägenhet är förbannat tråkigt. Så tråkigt att jag funderar på att byta med Kringlan & Cissis andra väggrannar tillika Lisas mittemotgrannar bara för att slippa allt klydd. Får väl bestämma mig i veckan så det blir någon ordning nån gång.

Kungskobran kan bli upp till 6m lång. Vi är längre om man slår ihop oss.
Mållös

"Get misstänkt för väpnat rån"

Finns det något mer att säga?Bra spindlar

Spindlar och jag kommer som säkert är bekant inte så bra överens, men är sällan något större problem. Just nu börjar jag dock äntligen kunna besegra dem igen! De första en miljon gångerna går det långsamt och man fastnar ideligen på vägen och får börja om gång på gång utan resultat, men nu har den börjat gå ut lite då och då så snart är jag mästare igen! Länge leve spindelharpan! Och ja, det är bara fyra färger som räknas.Sova?

Det här med sömn är en underlig sak. Man kan vara hur trött som helst, både fysiskt och psykiskt, och sen kan man ändå inte sova. Det konstiga är att man sen kan vara bra pigg ändå. Hur funkar det? Något förslag? Man kanske borde börja träna så kroppen verkligen blir utslagen. Trist bara att jag inte är alls sugen på att svinga armarna omkring mig med tanterna på friskis. Tål att övervägas iaf.
Kanske en mat- och sovklocka vore något?Nytår

Detta år börjar som det sämsta hittills och nog sagt om det.

Det är sällan krönikor är öppna på Aftonbladet, men denna av Annika Marklund är. Nog för att jag också har hamnat i "anti-Skugge-lägret", men då har jag inte ens sett de citat Marklund plockar fram. Skrämmande. Man får verkligen hoppas att de unga tjejer som läst den gamla, vettiga Skugge inte kopplar samman henne med dagens.RSS 2.0