Bögsport

Man lär sig nya saker varje dag:

Dålig flickvän

Idag har jag kanske inte direkt höjt mina aktier på förhållandebörsen. Först försov jag mig och flög upp och gjorde mig iordning utan att visa mer hänsyn till mannen som försökte sova än att jag inte tvingade upp en. Ett par timmar senare ringer han och undrar om jag har hans plånbok och visst har jag det. Den låg i tryggt förvar i min handväska. Fem minuter senare är det än en gång hans nuna som dyker upp på displayen. Den här gången har han en minst lika relevant fråga: Hur ska han komma ut? Det kan ju till exempel vara så att jag råkade låsa in honom och ta med mig reservnyckeln till Höör. Praktiskt. Dålig flickvän som sagt. Cissi var som tur var fortfarande i Malmö och fick ta sig hemåt för att släppa ut honom. Bra Cissi. Dålig Teresa.Redo för derbyt

Himmelsblå från topp till tå och in och ut:Patetiken frodas i Malmö, del 16

Krill hade födelsedagskalas. Pucken var i full gång och tryckte i sig morötterna Ellen, 2, gav honom. Ett sånt party! Annars var Elias lite pömsig:


Ida vilade ögonen en stund i soffan:


Cissi försökte väcka Elias med hångel:


Jag hade partyskorna på:


Vi gick till Retro. Det var som vanligt: Bra musik och skabbiga människor. Gött.Relationsråd av en 11-åring, forts

Bella: - Tja vgd?
Jag: - Jag är på väg hem med tåget nu och ska träffa Jonas ikväll. Vad gör du?
Bella: - Där ser du ni e ju tillsammans typ varje dag så det blir billigare om ni flyttar ihop för annars behöver ni båda betala lägenhet, båda betala resan till varnandra. Alltså det är bättre att ni flyttar ihop, visst?

Liten Bella. Söt.Relationsråd av en 11-åring

Bella är omåttligt förtjust i Jonas. Två gånger har hon träffat honom och det har räckt för att hon ska höja honom till skyarna något ofantligt. Igår med fortsättning idag hade vi följande sms-konversation:

Bella: - Ska du och Jonas flytta ihop?
Jag: - Jadu, vi får väl se, men inte än på ett tag i alla fall!
Jag: - Hade du tyckt det varit bra?
Bella: - Jag tycker ni ska det!
Bella: - Ja väldigt väldigt bra! Vad tycker Jonas?
Jag: - Han tycker som jag. Vi har ju inte varit tillsammans så länge!
Bella: - Hur länge har ni varit tillsammans?
Jag: - Vi började träffas i december och sen dröjde det ett tag innan vi sade att vi är tillsammans!
Bella: - Men det är ju jättelänge! Ni borde flytta ihop.

Slutsats: Bella gillar Jonas och jag använder mycket utropstecken när jag messar med hennne.


Summering veckan som gått

Förra veckan var jag i vanlig ordning busy busy. Det var fint väder. Det märkte jag inte mycket av eftersom jag pratade sönder halsen på mig inne på ett konferenscentrum i Stockholmo. Det är fascinerande hur mycket skitsnack man kan få ur sig. Och hur mycket godis man kan peta i sig utan att märka det. Därinne såg jag bara glimtar av solen och småfrös i min kofta istället. Fast jag ska inte överdriva. En sen eftermiddag traskade jag bort till Tegnérlunden och lade mig på gräset en stund. Det var trevligt. Jag är inte så jättepollentöntig heller (än) så klarade det med bravur.Annars vet jag inte. Hängde med Shitty och Svenne en kväll. Käkade med min kollega. Frös hela tåget hem. Irriterade mig till döds över hackande 3G-nät när jag lyssnade på matchen. Sken som en sol när jag anlände i Malmö efter 4-0 till Malmö. Sken och sken i och för sig. Jag var trött och irriterad egentligen, men som konduktören glatt annonserade ut i högtalarna "det var bara en liten försening på drygt 20 min." Det påminner mig om att jag har två nya resegarantier att fylla i efter att ha åkt fram och tillbaka till Höör idag. Jag uppskattar verkligen att pendla i en miljon timmar plus en halv miljon till i förseningar. Det känns givande. Jag har ju många frikort hängandes på kylen.

Under min formidabla X2000-färd tittade jag ikapp lite på Grey's Anatomy också. Det var fint. Men vad var grejen med att göra ett avsnitt till musikal? Jag förstår inte musikaler. Hittepå.

Torsdagen försökte jag få undan sånt som verkligen behövde fås undan. Gick sådär. Krill dock duktig med klänningen jag ska ha på Bettans bröllop nästa vecka.

Fredagen var farfars begravning. Väldigt fint. Solen bröt fram ur regnmolnen när klockorna ringde där vi stod på trappen. Samma när vi skickade med blommor i graven.

Lördag blev inte mycket gjort. Man hade kunna tro att det skulle bli en aktiv dag efter att Cissi ringt på strax före nio och påmint mig om att vi skulle iväg på IW. Så blev det inte. Bra ändå. Häng med Jonas avslutades på Tempo med densamme.

Ja och sen var det ju igår och då var det söndag och Malmö vann med 2-1 mot Örebro. Jonas förvandlades till Lisa där han cyklade till stadion på hennes cykel med hennes årskort i handen. De är ju ganska lika. I alla fall ur synpunkten att båda har en pappa från utomlandet. Middagen var också tjusig.

RSS 2.0