Taxichaufförer

När jag åker hem från Sturup brukar jag ta flygbussen. Igår gick det inga när jag kom fram så det blev taxi. Jag är inte särskilt förtjust i att småprata med galningar som trycker in olika koder och matar in adresser i gps:n medan de kör över mittlinjen i 140 och precis undkommer mötande trafik gång på gång, men ibland har man inte så mycket val. Mannen som körde mig igår pladdrade på i svårbegriplig svenska och refererade till "sitt land" så pass ofta att jag till slut frågade vart han kom ifrån från början. Misstag. De sista femton minuterna hem fick jag höra en lång utläggning om att han var bosnier, men att han var kristen, att hans första fru varit muslim, men att de skilde sig under kriget, muslimer "knullar som kaniner och har 7-8 barn", muslimernas kvinnor vill inte jobba, muslimer är intoleranta(!), muslimer förstår inte hur världen fungerar, muslimer är likadana över hela världen etc etc. Trevligt...Nästa kris?

Först ut var skolkrisen. Sen kom miljökrisen och matkrisen och nu kan folk inte hålla snattran om finanskrisen. Det verkar finnas ett oerhört behov av att hitta något att oroa sig över! Undrar vad som kommer härnäst?

Imorgon har jag min fantastiska resa hem från Falköping som går via Jönköping, Arlanda och Sturup, allt för att komma hem så snabbt som möjligt. Inte. Nästa höst kanske jag ska ta och boka mina resor själv ändå.Push up-kalsipper?

Läste igår en  krönika av Karin Olsson på Expressen om att ett underklädesmärke introducerat en PH - penishållare. Vad jag tänker framför allt är att om poängen med en push-up-kalling är att det ska se ut som om killen har halvbånge så dels vill jag inte se det och dels riskerar man inte att bli besviken om så inte är fallet sen? 1. Open the drawstring by releasing it from the cord adjuster lock and open the pocket.    2. Once the trunks are on, place your genitals inside the pocket. Don’t put the drawstring in the cord adjuster.    3. Stand up straight, adjust the drawstring so you don’t feel it. Lock it. Now sit down to feel the tension of the drawstring. Release the cord from the adjuster to loosen the cord further so that you can not feel it at all.    Lock it.
1. Open the drawstring by releasing it from the cord adjuster lock and open the pocket.
2. Once the trunks are on, place your genitals inside the pocket. Don’t put the drawstring in the cord adjuster.
3. Stand up straight, adjust the drawstring so you don’t feel it. Lock it. Now sit down to feel the tension of the drawstring. Release the cord from the adjuster to loosen the cord further so that you can not feel it at all. Lock it.

Nja, Seb det gör inget om du skippar det.


För övrigt borde det vara förbjudet att fisa sig igenom en flygning.Uppsala, nej tack.

Ja, kanske kan det vara så att jag är från Lund. Ändå måste jag säga att jag tycker det är en hopplös stad. Stora gator, alla med vägarbeten, genom stan, otrevlig butikspersonal och omöjligt att inte gå fel. Jag vill hem till La Malmö!

Imorgon är det Idolkväll hos Cissi och Kringlan! Lillkillen eller Loulou som vinnare!RSS 2.0