Fin Fed

Busy helg!

Fredag:
VInhäng på Lisas balkong. Sen hem och packa Feddens prylar. Gjorde ett försök att titta på tv, gick sådär. 20 min, en halvtimme av Grillad funkade innan jag blev uttråkad och började öva på hymnen istället.

Lördag:
Upp vid sex. Med katten i släptåg buss till Isstadion och utställningen. Hållplatsen var tillfälligt flyttad till utanför Swedbankstadion så nu vet jag var den ligger iaf. Blem mötte upp utanför på cykel. Vi var ganska måttligt intresserade av alla katter och freaks och höll oss till MFF. Så nu vet vi vad alla (inte utlånade) spelare heter, deras positioner (inte vänster och höger och sånt dock), deras nummer och viktig fakta som vem som är längst/kortast, yngst/äldst, någras favoritmat, rädslor, favoritdryck, familjetsituation, bostadsort, bilmärke etc. Vi övade även in hymnen. Vi var så pass inne i pluggandet att vi nästan missade att ta upp Fedden till bedömning och fick springa iväg och hämta dit henne. Och nu kan vi andas ut och slippa gå på fler såna här idiotier eftersom hon fick sin titel. Misstänkt mycket tack vare Ninni, André, Vilda, Dan och Lisa blev Fedden dessutom framröstad som publikens favorit och fick en pokal med sig hem. Mycket tjusigt! Dags att skaffa vitrinskåp kanske?

Fed fått fin kokard, Blem känner sig inburad, domarna ser ut som kan förväntas, Fed med pokalen.

Sen hem, snabbt byta om från katthåren och iväg till Victoriateatern och Marit. Hon var fantastiskt bra och vinet slank ner.


Avslut på Brogatan med Lisa och Martina.

Idag:
Använda alla nyvunna MFF-kunskaper i praktiken! Stor dag!Kommentarer
Postat av: Blem

Kanske världens mest aktiva dag!

2009-04-20 @ 12:45:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0