Nour är klok

Nour El-Refai är en klok kvinna. Läs: Nour El-Refai om Humorsveriges könsmaktsordning

Hon har alla indianer i kanoten.Kommentarer
Postat av: tikhon

Jaså Nour - Ni vaknade up på fel sida av sängen idag och bestämde er för att bli en bitch idag.Stackars ni - som har en sån tilltrasslat liv. Istället för att skrika och yla som en harpya, ni kanske borde bjuda in redaktörer från DN o SVD och ha en hygglig debatt utan feminazi-fasoner.Folk som skriker och gapar som vettvillingar har jag ingen lust att hjälpa.

2008-11-17 @ 23:10:32
Postat av: VEB

En komiker som beodrar publiken att skratta åt saker som de inte tycker är roliga? Skämtar hon eller? Problemet med kvinnor som Nour är att väldigt få förutom de själva tycker de är roliga eftersom deras humor verkar handla mer om att de vill bekräfta sig själva. Inte roa andra. Det är egentligen bara tragiskt, är det några som Nour borde klaga på är det tjejerna som drar och ser killar som Betner istället för att spendera sina pengar på tjejer som Nour.

2008-11-17 @ 23:46:10
Postat av: Teresa

Jag förstår inte kommentarerna riktigt. Vad är feminazi-fasoner? Vem har skrikit och gapat? Vem säger att man ska skratta åt sånt som inte är kul? Vem vill bara bekräfta sig själv?Min spontana tanke är att de som åsyftas är personerna bakom kommentarerna själva.

2008-11-18 @ 16:44:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0