Horoskop 11-17 december

Ylvar och jag har skådat i stjärnorna och delar här med oss av de klokheter vi funnit:

Stenbocken

Om du under denna period väljer att åka kollektivt kommer du att ha tur med föraren. Om du under denna period väljer att ha en period kan det betyda sjukskrivning framöver. Du kan också välja att sjukskriva dig i förebyggande syfte. Mot slutet av perioden kan det hända att du börjar känna av en viss separationsångest och den kommer att vara svårplacerad. Sök stöd bland dina vänner men lita inte blint på deras råd och förmaningar. På onsdag är det viktigt att du lär dig att tänka självständigt.


Vattumannen

Du har funderat mycket över din sexualitet på sistone. Det är bra. Det kan vara svårt att veta vilket kön man har och ännu svårare vilket genus. När det gäller vem du ska ägna dina erotiska utsvävningar till och med kommer du denna vecka att nå klarhet. Detta kommer att ske natten mellan fredag och lördag vid kvart i tre eller möjligtvis natten därpå samma tid. Love is in the air.


Fiskarna

Fiskarna vill alltid för mycket. Inget illa ment men ta inte i så du spricker. Om du vill uppleva skönhet ska du klättra ut genom fönstret och upp på taket. Titta på stjärnorna. Stjärnorna säger vad du är för en individ. Hoppa om du vågar riskera ditt liv. Och du vet inte hälften av det jag ser här men kom ihåg innan du hoppar: Fråga stjärnorna om när. Om du inte frågar stjärnorna om när kan det hända att du hoppar fel och bryter dig. Det kan göra ont och du kan bli hjärnskadad och i bästa fall är du i ett sånt skick att du ens kan dra självförebråelser över dig.

Väduren

Om du är född före den 15:e kommer du att drabbas av städmani. Du kommer att vädra allt, värdera nyttan av att byta dammsugarpåsar och ta en tur ut på Väddö. Om du är född efter den 15:e kommer du att göra annat, t.ex. sjunga i dur, använda durkslaget och tro att burka heter durka.


Oxen

Allt är som vanligt den här veckan.


Tvillingarna

När Tvillingarnas planet - Merkurius - aktiverar den extremt utmanande kvadraturen mellan Saturnus och Pluto i början av veckan börjar någonting växa inom dig. Du vet inte vad det är. Låt stjärnorna tala till dig. Det kan vara kräftan som växer. Du måste vända på skorpionen för att hitta den där eftersträvansvärda guldbiljetten. När du har vänt dig om efter tillräckligt många skorpioner (eller skyttar) kan du sätta i dig en god bok vid brasan.


Kräftan

Kräftan kommer att möta många motgångar den kommande veckan och säkert många fler. Den stilige främlingen kommer att stiga fram ur mörkret in i ljuset. Var inte orolig om det visar sig att han är arbetare i lönndom. Utmana dig själv nu, snart är det lucia.

Lejonet

Du är hämndbegärlig av din natur och tar alla tillfällen i akt att sabotera för andra människor. Det rår du inte för. Det är din natur. Att du känner att du varit i skottgluggen för en skytts aggressioner är riktigt. Om du inte uppsöker någon skum butik, förslagsvis på gatan bakom din favoritpub, och inhandlar ett skjutvapen att en gång för alla avsluta kontroversen med kommer du att ångra dig i all framtid. Med största sannolikhet kommer du då också att drabbas av svår tandlossning. Köp tandtråd för säkerhets skull.


Jungfru

Det var dumt slösa bort fyrtio kronor på kuben. Du kunde gått fyra gånger till godishyllan för samma pengar, kanske fem. Du kanske kan kolla på Internet om det inte finns någon bra teknik för att lösa den, fast det känns som att fuska. Gå till psykologen idag, det var två veckor senast. Notera att hon har grå tröja på sig. Det är något nytt i alla fall, att hon inte bara har svarta kläder. Hunden kommer att komma hit idag, imorgon också. Den springer jämt efter dina ben ibland och slår med svansen. Gillar att vara snabb.

Vågen

Nu inleds en period av värme och glömska. Det är viktigt att du tar hand om dina nära och kära. Du kanske ska baka något? Du kanske ska köpa julklappar? Du kan tänka på hur glada dina nära och kära kommer att bli. Det är viktigt att du kan glömma. Om hösten har varit slitig kan du ta tillfället i akt och mysa med nära och kära. Och glömma. Och minnas. Och tänka på allt fint ni haft tillsammans. Pusta ut och vila och ta hand om dina nära och kära och ta kanske upp ett barn i knäet? Det kan bli fint. Det kan bli mysigt. Det kan vara början på en ny vänskap.

Skorpionen

Det är en lite ovanlig vecka. Det kan hända ovanliga saker. Tappa inte fattningen. Låtsas som om ingenting. Jag som skriver det här är en spådam. Jag är en häxa. Jag har tittat på Venus förhållande till Månen för att försöka hjälpa dig. Om du inte uppskattar mina ansträngningar är risken stor att något oförutsett kommer att hända dig under perioden. Du har en lyckofärg, en lyckodag och ett lyckonummer. Du har fått information om dessa tidigare. Försök att dra dig till minnes.

Skytten

Prickskyttar ligger och lurar var helst du går. Om det är dig dem vill skjuta eller någon annan står skrivet i stjärnorna. Det är därför du läser detta horoskop. Om du brukar stiga upp innan det har blivit mörkt ute och gärna dricker kaffe både till frukost och senare på dagen ligger du i riskzonen. För att undvika ond bråd död bör du ta en restresa till Hawaii. Om du misslyckas med detta är det bästa du kan göra att åka till Eslöv eller annan stad utan själ. Dit åker ingen frivilligt. Om du överlevt fram till onsdag ser vinstchanserna på lotto goda ut och din karriär kommer att göra ett stort hopp. Åt vilket håll är mer oklart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0