"Aldrig mer konjak, calvados eller whisky"

De senaste dagarna har det sprungit omkring folk i ljusblå mundering på stan. Man skulle ju kunna tro att det var torgmöte för MFFare, men icke. Det är uppenbart att moderaterna stal färgen från di himmelsblå för att skapa positiva associationer till sitt namn och politik. Och de verkar ha lyckats hyfsat iaf.

Under vinande och god mat från Cissis sida igår initierade Tomas en diskussion om kroppsbehåring apropå Promoes dread. Lisa förklarade sig ha känt sig befriad när hon rakade benen och armhålorna för första gången efter att ha flyttat från Smålands. Jag är periodare. Frågan är ju varför det läggs så mycket energi på att ifrågasätta folks hårväxt vare sig den behålls eller inte? Enda gången det är relevant att ifrågasätta är när, som mamma berättat var vanligt på ungdomsmottagningen, osäkra tonårstjejer rakar underlivet för att de känner att de måste och sen får återkommande problem med svampinfektioner. Annars är det väl upp till var och en, man som kvinna, att ansa eller inte. Fast män hade ofta tjänat på att åtminstone ha två ögonbryn.

Kringlan iklädd kavaj och korta shorts bjöd galant på gajolsprit inhandlad i Dragör. "Jag ska aldrig mer dricka konjak, calvados eller whisky. Godisshots är det bästa!" var ett återkommande citat från hans sida under kvällen. Jo, precis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0