Julhoroskop

Nu är det jul här i vårt hus blablablabla. Som en liten hjälp inför alla bestyr de närmaste veckorna kommer här horoskopet från den 20:e december till den 13:e januari. Håll till godo!

Skytten
Allt pekar på att ditt öde ligger i dina händer. Under ett par veckor kan du förändra allt. Varje dag från och med måndagen den 20/12 och fram till 13/1 kan sägas representera ett år i ditt liv. Så se till att styra upp saker nu om du vill leva ett disciplinerat liv. Om du hellre vill bli en slashas så gå och sätt dig bland nötterna på en gång.

 

Stenbocken
Du kommer först att bestämma dig för att fira julen hos ett par vänner som erbjudit sig att ta in dig (eftersom de tycker synd om dig). Detta tills deras motiv lyser igenom, då börjar du kolla i Åhlénskatalogen för att söka finna ut hur länge de egentligen har öppet på Dagen J. Du avbryts dock av en stark familjekänsla och förstår inte varför du någonsin tvivlade - det är bland ditt blod du ska vara, hem till släkten och mys. Väl vid denna insikt är alla tåg inställda/upptagna. Du får ladda ner Skypa och vara med dina nära via videolänk men det går också bra.

 

Vattumannen
Snölyktor i all ära, men de ger dig ingen mat på julbordet. Om du istället gör snöfällor där t ex grannkatten eller skatan i trädet fastnar kan du tillaga delikatesser. Tassar i gelé, kråksylta, domherrspaté, det finns ingen ände på godsakerna. Så ut och bygg nu! Julen är räddad!

 

Fiskarna
Du har bestämt dig för att verkligen satsa på julen i år. Knäcken ska kokas, sillen läggas in, skinkan griljeras och glöggen sättas på värmning. För att undvika kolasmet i håret och kortklippt frisyr som följd rekommenderas burka eller liknande klädsel. Då slipper du även ättiksstänk på julunderkläderna samt senaps- och köttgegg på kinderna. Glöggen ska bara drickas. Med alkohol i blodet blir alla jular bättre.

 

Väduren
Ditt liv präglas av is och kyla. Både på insidan och utsidan. Glögg hjälper mot båda. Annars bör du tänka på din omgivning och anstränga dig lite mer att vara trevlig. Ansträngd trevlighet är den sanna trevligheten.

 

Oxen
Julen kan vara en finstämd, vacker högtid. Den kan också excellera i djup misär. Din blir ungefär som vanligt. Sådär mittemellan. Lagom.

 

Tvillingarna
I år kommer han att komma tillbaka. Du vet vem.
Det är inte lönt att planera nåt för nyår.

 

Kräftan
Det är viktigt för dig som är kräfta att passa tider. Det är inte det lättaste i dessa tider. För att ha turen med dig måste du rikta in tid på att ta tåg och bussar med jämna avgångstider (minut- och timtal). De ska även vara befriade från femmor. Du måste även undvika tåg som avgår från spår fem samt över huvud taget att färdas den tjugofemte och den femte. Att bryta mot dessa "regler" - om så bara för en gång - innebär att du kommer att bli antingen försenad eller komma lite för tidigt till allehanda träffar fram till tjugondag knut. Dina ursäkter kommer ICKE att godtas.

 

Lejonet
Lejonet har kämpat nog. Lejonet är utmattat. Lejonet måste ha en filt omkring sig. Tjugotredje till tjugofemte måsten filten ligga runt lejonet. Ligger filten längre klibbar den fast. Lejonet måste äta lite av gröten. Det kommer att gå allra bäst om Lejonet steker upp den och serverar den med saftsoppa. Om saftsoppan står framme till nyår sen, kan den fungera som bål. Stjärnorna beordrar Lejonet att bjuda till fest och smälla av raketer. Sen blir det bättre.

 

Jungfrun
Snön faller och kapslar in dig var du än är. Bäst för dig är om du stannar inne, äter nötter och sätter på dig ekorrdräkten. I brist på lämpliga kläder rekommenderas annars tomterött. Månen står så att din hy blir rosig och vacker i det fram till trettondagen.

 

Vågen
Måndag-Onsdag: tur i spel, lyckofärg!
Torsdag: En bra dag om du vill göra gott intryck på chefen.
Fredag- Söndag: Försök att hålla dig borta från rester. Ät enbart gröt på korv.
Måndag-Söndag: Ett barn kommer att födas. Ingen kommer att vara beredd. Var beredd, bli hjälte!
Måndag (3/1)- tjugondag Knut: Skaffa mycket djur, lyckofärg: brun.

 

Skorpionen
Nu är hettans tid. Passion, kärlek, glädje. Du går spännande tider till mötes. När du sitter fast med bilen i en snödriva, med tåget i signalfelande ingenmansland, med bussen glidandes fram och tillbaka på isen finns alla möjligheter för äventyr. Leta reda på en person av lämpligt kön och tänd ett ljus för romantikens skull. Det blir vackert och så håller du barnafödandet i Sverige på en fortsatt hög nivå.

 


 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0