Snart kan vi andas ut igen

Det var ett tag sen Mff var lite mer utförligt på tapeten här. Det finns det naturligtvis skäl till. Ångest heter det. Sen Malmö mycket vackert gick om Töntingborg har de tävlat i att ligga på samma poäng. Från Malmös sida är det naturligtvis för spänningens skull, från Helsingborg att man inte lyckats prestera bättre. Det var till exempel därför Ivo såg till att få sin sjätte varning igår och Helsingborg släppte in två mål mot slutet i söndags.

Annars menar Olle på att jag är full av konspirationsteorier. Det är inte så konstigt när man ser hur andra lag lägger upp sitt spel. HBK då till exempel, varför skulle de ha en offensiv laguppställning? Nej, nej, mycket bättre att kräla omkring längs kvalstrecket om man kan ge segern åt HIF. Naturligtvis. På samma sätt var det en självklarhet att Rydström drog på sig ännu en varning och därmed avstängning mot samma lag på söndag. Han hade ju till och med lovat att vinna slutmatchen, men det vet man ju sen gammalt att de där kalmariterna inte är att lita på. Mjällbys avstängningar är desto trevligare, men lag från Jimmie Åkesson-land är högst opålitliga.

Jag tänker vara glad idag med så kan ångesten inför söndag få återvända imorgon. Lite respit behöver man.

Annars har vi ju en del omvänts den här säsongen. Som sig bör:


Cissi lämnade IFK. Det där med att komma från västkusten duger inte som skäl att hålla på Göteborg. Det insåg även hon.


Victor, i likhet med flickvännen han skymmer, föredrar numera Malmö framför Kalmar. Som sagt födelseort är irrelevant.


Olle, till höger, säger sig hålla på Häcken, men valde tidigt Yago och igår var han med och hurrade på Malmö mot BP. David, följaktligen till vänster, är svårare att omvända. Han är lite för kär i Djurgårn. Dock insåg han helt korrekt att Malmö är de enda värdiga guldvinnarna den här säsongen redan i början av oktober.


Kommentarer
Postat av: Polisen

Jävlar jag anmäler dig!

2010-11-04 @ 21:02:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0