Skåda i stjärnorna

Metoderna är många: spå i kaffesump, sätta kräldjur på att välja boxar, spana in i kristallkulans dimma, se hur vinkorken expanderat i flaskan etc. Det enda som är säkert är tillförlitligheten. Ylvar och jag skulle aldrig ljuga.

4-10 oktober

 

Vågen

 

Sommaren är kort, det mesta regnar bort, men du har himlen runt hörnet så det är lugnt.

 

Skorpionen

 

Du har i alla dessa år trott att Brittsommar syftar på en sån där regnig sommar. Att den kan infalla redan i juni. Du stannar inne hela dagen och lyssnar på dina indie-plattor. Om du nånsin går ut så är det med oljerock och rutig halsduk. Men du intalar dig att du inte är en brat, du är britt. Det är inte farligt att fråga. Det värsta som kan hända är att du har fel. Du hade så jävla fel. Brittsommaren har ingenting med Öarna att göra!

 

Saftsoppan

Vet du att man brukar säga Älska, Glömma och Förlåta, det är livets stora gåta. Men egentligen. Det är inte en gåta. NU har du svart på vitt. Tänk dock på att inte göra allt på en och samma gång, det ska snarare gå som i en cirkel. På samma sätt som handen rör i soppan ska du röra dig mellan dessa element. Om du är född på en onsdag eller fredag börjar du på "Glömma", är du född med kejsarsnitt börjar du på Älska och alla andra få ta och börja med att Förlåta innan det kan bli åka av.

 

Skytten

 

Det är ännu oklart vilka himlakroppar som i första hand kommer att styra ditt liv denna veckan. Mycket beror på vem du väljer att samarbeta med. Jupiter kommer dock att stanna i sin invanda bana och påverkas endast av diverse stenskott men detta är inget som gemene skytt kommer att märka av. Vad du gör på eget bevåg kommer heller inte att påverka Jupiter eller för den delen någon annan planet. "Man måste se det själv för att förstå".

 

Stenbocken

 

Kräla i ditt anletes svett. Drick rödvin ur plastglas. Hoppa hage utan att missa. Var lycklig. Det är inte bara i amerikanska filmer man kan vara det, även om det är ganska otroligt att just du kommer att få den förmånen denna vecka. Satsa istället på att acceptera livets jävlighet så kanske det känns bättre.

 

Vattumannen

 

Denna vecka är det viktigt att du gräver dig en brunn. Vattnet kommer snart att sina och du behöver komma djupare ner än alla andra. Det finns slagrutor att hämta på Ica Maxi, Pressbyrån i Häljarp samt på Oasen livs.

 

Fiskarna

 

Var är alla Clark Olofssons när man behöver dem? Om man inte kan göra sin giroinbetalning på banken, varför ser då bankkvinnan ut som om hon har en hel jävla postterminal i ansiktet? Frågorna hopar sig, råkorna råmar, snart kommer Finbulvintern, och den här gången är det på riktigt, den här gången tar den inte slut.

 

Väduren

 

Det har känts ensamt på sistone. Du upplever att det inte finns någon som bryr sig om dig. Det är också sant; ingen gillar gnällspikar. För att ta dig ur denna onda cirkel bör du hitta en tvilling som står ut med ditt sällskap. Ni kan t ex spela Monopol eller Svälta räv under nattlyktans sken. Bli inte ledsen om du förlorar dock.

 

Oxen


Allt är som vanligt denna vecka.

PS. Allt är som vanligt oktober ut rent av.

 

Tvillingarna

 

Denna vecka kommer du finna kärleken. Risken är dock påtaglig att du glömmer bort det. Det är ungefär som när du hittar en kvarglömd hundring sen förra sommaren i jeansjackan, fast tvärtom. Misströsta inte, det kommer fler tillfällen.

 

Kräftan

 

Du har haft mycket att göra vad gäller jobb på sistone. Att ha ett eller inte har inte med saken att göra, man kan vara upptagen ändå. Nästa vecka förtjänar du därför att göra ingenting. Det kommer naturligtvis inte att hända, letargi ligger inte för dig såvida inte månen tar en sväng in i dina ellipser och villar bort Mars ur sin bana. Det händer däremot desto oftare.

 

Lejonet

 

Höststormarna rasar. I skogen bor en gammal gumma. Risken är stor att hon hamnar under ett träd. Om hon inte är du kan du andas ut. Om du gör det med ett hubbabubba i munnen blir det en bubbla.

 

Jungfrun

 

Det här med renlighet har det slarvats med på sistone. Det är helt i sin ordning, men nu får det vara nog. Om du väntar ända till jul som är din plan om du är född före den 10:e eller påsk om du är född senare, kommer lössen inte frodas enbart i dina ädlare regioner och det är onödigt. Passa på att boka tvättid när du ändå är igång.

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0