Fem till tio år

Olle (alltså inte han som är knäpp som pappa är kompis med och som jag tackat nej till två gånger på facebook och mamma och Daniel en gång vardera utan han jag går på Skurup med) skriver att han fått frågan var han ser sig själv om fem till tio år.

Fem till tio år, det är ganska lång tid däremellan egentligen. Var man är om fem år och om tio, kan vara väldigt olika. Om man ska vara tråkig så förhoppningsvis, troligtvis, inte i den här lägenheten. Med största sannolikhet ingen Nymf, däremot en Fed. Ett jobb känns ju rimligt. Helst inom något man trivs med. En man som är officiell är inte alls en omöjlighet. Inte barn heller, särskilt inte om man ser tio år framåt. Om man ska vara rolig säger man som Olle gör nästa gång:

"Vad svarar man på det? Jag svarade något fjesigt och konfunderat och sa att det lät som en anställningsintervju. Borde kanske ha svarat att jag ser mig själv död, liggande upp och ner på en pubtoalett eller läderkung. Får komma ihåg det till nästa gång jag får frågan."Kommentarer
Postat av: Olle, i nutiden (men var om 5 till 10 år?)

Uppmanar alla att deltaga i omröstningen!http://ollyssevs.blogspot.com/2011/02/omrostning.html

2011-02-21 @ 22:03:34
URL: http://ollyssevs.blogspot.com
Postat av: Olle, i nutiden (men var om 5 till 10 år?)

Alla som vill får rösta!:http://ollyssevs.blogspot.com/2011/02/omrostning.html

2011-02-21 @ 22:05:26
URL: http://ollyssevs.blogspot.com
Postat av: Olle

Jag kommenterar tydligen hejvilt. Det var ju inte riktigt meningen.

2011-02-21 @ 22:36:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0