Kurstips till våren

Nytt år, nya föresatser. Kanske någon som tänkt sig att gå en kurs och lära sig något nytt? Sätta in ett par tusen på Medborgarskolan eller Folkuniversitetet för att förbättra sina språkkunskaper eller liknande? Om man bor i Stockholm finns det en riktigt utmanande kurs som måste falla alla på läppen: Duvmatning. För 795 kr får du vid tre tillfällen à fyra timmar lära dig att "bryta bröd i lämplig storlek och kasta utan att träffa duvorna i huvudet. Vi tränar in duvornas läten, huvudrörelser och stirrande blick för att smälta in och våga oss gå närmare. Öva gärna hemma framför spegeln. Du lär dig locka duvan att äta direkt ur handen. Eget bröd medtages." Lycka till med kursen!


Tänk dig den här pickandes i din hand!Kommentarer
Postat av: b.k.a.

Det är illa när till och med duvmatning kräver en utbildning. Men jag antar att det är en hård bransch men stor konkurrens. Vet du hur det ligger till med matning av änder i stadsparken? Är det fortfarande öppet för den outbildade massan?

2011-01-05 @ 20:35:48
Postat av: Teresa

Nja, inte på Medborgarskolan iaf. På Skövde högskola har de en kurs inom Miljöteknik där det ingår "en laboration "Biotest med andmat" som genomförs enskilt eller i grupp med handledning." Står inget om matning så direkt, men kanske.

2011-01-05 @ 21:09:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0